Upplev själv skillnaden vad noni kan göra för.
Drick TAHITIAN NONI Juice varje dag!

Den exotiska nonifrukten har de senaste åren blivit alltmer populär, och vårt moderna samhälle har relativt nyligen upptäckt hemligheten med den unika frukten. Men historien om noni sträcker sig långt tillbaka i tiden. För ca 2000 år sedan var noni en naturlig del i samhällena på de olika öarna i Polynesien, och precis som nu så användes den för sina positiva egenskapers skull.

Tahitian Noni International numera Morinda har tagit del av dessa urgamla henligheter och kombinerat dem med resultatet av moderna studier och utvecklat en helt unik produkt – Tahitian Noni Juice – världens första nonibaserade produkt. Sedan dess lansering 1996 har den dominerat marknaden.

Tahitian Noni Juice är den enda nonijuicen som har gått igenom EU:s rigorösa krav och tidskrävande tester för att bli kvalificerad som ett ”Novel Food” inom EU. Vore det inte för TAHITIAN NONI JUICE skulle det inte finnas någon nonijuice inom EU idag!

TAHITIAN NONI Juice innehåller antioxidanter och borde vara ett naturligt inslag i alla hälsomedvetna människors vardag!

TAHITIAN NONI Juice innehåller koncentrat från blåbär och druva, som innehåller antioxidanter. Detta ger tillsammans en bra produkt för en sund livsstil.

TAHITIAN NONI Juice är omöjlig att kopiera. Morinda kvalitetssäkrar varje steg från träd till flaska.

Håll utkik efter fler varianter av TAHITIAN NONI Juice