Jag som äger och driver Noni-kontakten heter Agne Andersson och är en passionerad livsnjutare som själv börjar varje dag med att dricka nonijuice. Jag fick kännedom om nonifrukten och dess fantastiska egenskaper i början av januari 2009.

Noni kommer ifrån Tahiti, växer på plantan morinda citrifolia och har länge värderats högt i den polynesiska kulturen för sina värdefulla egenskaper. Frukten, som bland annat innehåller antioxidanter och iridoider, har länge varit en källa till vitalitet och hälsa för oräkneliga polynesier. Det finns över 2000 år gamla berättelser om hur människor i franska Polynesien har använt sig av frukten för både invärtes och utvärtes bruk.

 

Tahitian Noni™ Original – den bästa starten på dagen

Nonifrukten används till mycket och ingår i de flesta produkter i Morinda fantastiska sortiment av näringsprodukter, ansiktsvård, kroppsvård, hudvård och mycket mer.

Tahitian Noni™ Original är en hälsosam fruktjuice helt utan tillsatser – det vill säga inga konserveringsämnen, tillsatt socker eller andra tillsatsämnen. Tahitian Noni™ Original finns i olika smaker och för olika behov. Miljoner människor världen över börjar varje dag med att dricka den enastående drycken Tahitian Noni™ Original. Prova själv och upplev fördelarna!

 

Få en bättre livsstil med Tahitian Noni™

Vill du förbättra din livsstil och samtidigt få chansen att äga ditt liv med en bättre ekonomisk standard? Under de senaste åren har det utvecklats ett sätt att hjälpa människor få en extra inkomst och, om du har viljan, i ett längre perspektiv faktiskt kunna bli helt ekonomiskt oberoende.

Läs mer om de olika medlemsalternativ som finns och besök vår webbshop för ytterligare information samt för att bli medlem eller bara handla noniprodukter snabbt, enkelt och tryggt direkt på nätet. Vi rekommenderar att du dricker 60ml per dag.

Fakta: Noni

  • Hjälper till att stödja kroppens försvar.
  • Stöder återhämtning efter fysisk ansträngning vid kontinuerlig användning.
  • Innehåller antioxidanter, som skyddar kroppen mot fria radikaler.
  • Innehåller mangan, som stöder en normal ämnesomsättning och hjälper kroppen att upprätthålla normal benkvalitet.

 

Allt om Iridoider

Noni innehåller mer iridoider än någon annan frukt vi hittils har hittat. Iridoider är mycket kraftfulla komponenteer som produceras av växter som en försvarsmekanism. Iridoider är naturligt förekommande i våra drycker. De är också stabila och motståndskraftiga under tillverkning, exponering av ljus och hetta samt under förvaring över en lång period.

 

Låt dig inspireras av polynesiernas väl bevarade hemlighet – den unika nonin!